FIFA 23 (Playstation 4)


Povprečna ocena: 0,00 od 5 temelji na 0 ocenah.
Priporočamo   Novost  
46605
EA
Playstation 4
Novo
14
Na zalogi v prodajalni

Predvidena dostava na vaš naslov: 05.12.2022


Redna cena 69,99 €. Prihranite 20,00 € (29 %)
49,99
V košarico
Tehnične podrobnosti

Blagovna znamka EA
Zaloga Na zalogi

Opis izdelka

EA SPORTS™ FIFA 23 prinaša še več akcije in realizma nogometa na igrišču svetovne tekme. Igrajte največje turnirje v nogometu z moškimi in ženskimi turnirji svetovnega pokala FIFA, ki prihajajo na FIFA™ 23 v sezoni, igrajo kot ženske klubske ekipe prvič doslej, plus uživajte v cross-play funkcijah, ki olajšajo igranje proti prijateljem. Uživajte v novem načinu igrati in graditi svojo sanjsko ekipo v FIFA Ultimate Team™ z FUT Moments in preusmerjenega sistema kemije, ali izživite svoje nogometne sanje v kariernem načinu, kot ste opredelili svojo osebnost kot igralca in upravljati kot nekatera najbolj znana imena nogometa. V VOLTA FOOTBALL in Pro Clubs, prinašajo več osebnosti na igrišču z novimi stopnjami prilagajanja in okrepljeno ulično in stadion igranja. Vendar pa igrate, doživite svetovno tekmo z več kot 19.000 igralci, 700+ ekipami, 100+ stadioni in več kot 30 ligami - vključno z UEFA Ligo prvakov, Premier ligo, novimi Barclays FA ženska superliga in France D1 Arkema z brez premostitvijo pristnosti v FIFA 23.


Podroben opis

FIFA World Cup - Doživite vrhunec mednarodnega nogometa s svetovnim prvenstvom FIFA Katar 2022™ in SVETOVNIM PRVENSTVOM FIFA Avstralija in Nova Zelandija 2023™, z več informacijami, ki jih je treba spremljati na vsakem turnirju.™
Ženski nogomet - Igrajte kot ženske klubske ekipe prvič v zgodovini EA SPORTS FIFA kot Barclays FA Ženska super liga in divizija 1 Arkema prihajajo na FIFA 23 ob začetku.
Gameplay - Novo tveganje proti nagradi streljanje mehanik, osveženih prostih strelov, kazni in vogalov, in bolj realistično fiziko prinašajo raznolikost nogometa v Svetovno igro.
Center za usposabljanje - Nov trenerski sistem pomaga uvesti nove in manj izkušene igralce v osnove igranja, s serijo izzivov in poglavij, ki vam pomagajo izboljšati igro.
Cross-play - Igrajte skupaj proti prijateljem na različnih platformah, saj FIFA 23 uvaja cross-play v 1v1 načinih po FIFA Ultimate Team, Online Seasons™, Online Friendlies, in še več.
FIFA 23 Ultimate Team™ - FUT Moments in spremenjeni sistem kemije vam dajejo po celem novem načinu igranja in graditi svojo sanjsko ekipo, saj se novi ICON in FUT Heroes pridružijo najbolj priljubljen način igre.
Karierni način - Definirajte svojo osebnost kot igralca, upravljajte kot nekatera najbolj znana imena nogometa in uživajte v novem načinu igrati svojo sezono z Playable Highlights v najbolj pristni FIFA Karierni način izkušnje do danes.
Pro Clubs - Prinesite več osebnosti kot kdajkoli prej na igrišču z novo prilagoditev, izboljšave za Drop Ins, nove prednosti, in še več. 

VOLTA FOOTBALL - Združite se s prijatelji ali nogometno skupnostjo VOLTA in izrazite svoj slog v novih in nadgrajenih VOLTA Arcades, z več načini, da bi vaš Avatar svoj.
Avtentičnost - Igrajte svetovno igro z več kot 19.000 igralci, 700+ ekipami, 100 stadioni in več kot 30 ligami v FIFA 23

GAMEPLAY
Uživajte v več resničnih nogometnih izkušnjah v FIFA 23 z novimi funkcijami igranja, ki ustvarjajo streljanje s tveganjem proti nagradi, nov prosti strel, kazen, in kotna mehanika, in več nogometne sorte:
-  Moč streli: novo znanje, tveganje v primerjavi z nagrado streljanje mehanik prinaša nogomet najmočnejše in impresivne strele v igro. Ustvarite prostor stran od branilcev, izberite svoje mesto in sprožite strel moči, da dodate dodatno moč v svojo stavko in možnost spektakularne.
-  Redisigned Set Pieces: Set piece redesign vam daje več nadzora nad prostimi udarci, kazni in koti, ki vam omogoča, da izberete, kje boste stik na žogo spremeniti smer, poti, kodrasti, in še več. Plus posodobitev položajev kamere na vogalih bolje odraža dramo mrtvih krogle situacije.
-  On-Pitch Fizika: Posodobljena fizika v FIFA 23 naredi številne interakcije na igrišču bolj naravne in realistične:
-  Net Interakcija Fizika: Nova neto fizika reagira na gibanja igralcev, odzivanje na posamezne udov in ustvarjanje bolj naravnih interakcij z mrežo, kot igralci tečejo, drsenje, ali pa pade v cilj.
- Zavedanje igralcev: nov sistem za napovedovanje trkov povečuje ozaveščenost igralcev na igrišču, kar jim omogoča inteligentno premikanje, da se izognejo spopadom in trkovom.
-  Football Variety: Nove animacije in mehanike prinašajo več naravne nogometne sorte v FIFA 23, da bi igro približali resničnemu svetu.
- Streljanje: glejte različne poti posnetkov, vključno z nizkimi, potopi in odskakanje posnetkov poleg glave potapljanja.
- Branilec: trdi klizni drsniki, fizični spopadi in celo zaletišča vam dajejo več načinov za obrambo pred prihajajočimi napadalci.
-  Podajanje: Novi tipi podajajo vam nove načine za iskanje soigralcev, z zunanjimi podajami za noge, fancy off-the-back podaje, volley podaje in nove animacije za očistek.
- CPU AI Taktična ozaveščenost: Taktične izboljšave pomenijo AI nasprotniki bolje reagirajo in se odzivajo taktično na situacijo na igrišču, vključno z dejavniki, kot so rezultat, čas tekme, in razpoložljivi igralci na klopi za spremembo in posodabljanje formacij in igranje slog sredi igre.


VADBENI CENTER
Nov trenerski sistem pomaga nove in manj izkušene igralce uvesti v osnove igranja, s serijo poglavij, ki vam pomagajo izboljšati igro.
Izberite med dvema FIFA 23 naslovnice zvezde, kot ste se odločili med Sam Kerr in Kylian Mbappé kot vaš trener, nato izpiranje svoje spretnosti s priporočenimi spretnost igre raziskati, vključno opombe od vašega trenerja na podlagi vaše uspešnosti in poglobljene spretnosti pojasnila, ki vam pomagajo, da svojo igro na naslednjo raven.


FIFA WORLD CUP™
Doživite nabiti tako moškega kot ženskega mednarodnega nogometa v FIFA 23 z moškim SVETOVNIM PRVENSTVOM FIFA Katar 2022™ in FIFA ženskim svetovnim prvenstvom Avstralija in Nova Zelandija 2023™*.
*več informacij o svetovnem prvenstvu v nogometu za ženske Avstralija in Nova Zelandija 2023™, ki bo sledilo pri kopiči turnirja.ŽENSKI NOGOMET Igrajte kot ženske klubske ekipe prvič v zgodovini EA SPORTS FIFA kot Barclays FA Ženska super liga in divizija 1 Arkema prihajajo na FIFA 23 ob začetku.


CROSS-PLAY Igrajte
skupaj proti prijateljem na različnih platformah kot FIFA 23 uvaja cross-play za igralce na isti platformi generacije.
Povežite se s prijatelji in igrajte v 1v1 načinih, vključno z Online Friendlies, in v FIFA Ultimate Team™ v FUT Play A Friend. Plus, tekmujejo proti igralcem na različnih platformah v Online Seasons, FUT Online Friendlies, FUT Rivals, FUT Champions, in FUT Online Draft, ki vam pomaga priti v svojo naslednjo spletno tekmo lažje kot kdaj koli prej.


FIFA ULTIMATE TEAM™
Zgradite svojo sanjsko ekipo in tekmujete v najbolj priljubljenem načinu v FIFA, s tisoči igralcev dodati v svojo ekipo in nešteto načinov, da prilagodite svoj Klub na igrišču in off. Ne glede na to, ali želite igrati sami v Squad Battles, skupaj v FUT Co-Op, Online v Division Rivals, ali proti najboljšim v FUT Prvaki, FIFA Ultimate Team™ (FUT) vas povezuje s svetom nogometa skozi celotno sezono z vrsto vsebin, ki so pod vplivom predstav in tekmovanj v realnem svetu, vključno z UEFA Liga prvakov, Uefa Europa League in CONMEBOL Libertadores.
FUT 23 vam prinaša popolnoma nov način s scenarijem temelječ FUT Moments, redefinis chemistry sistem za zagotavljanje več prilagodljivosti gradnje enot, omogoča lažje igranje s prijatelji in iskanje naslednje tekme s cross-play, in še več.NAČIN KARIERE Določite svojo osebnost in svoj matchday, ko boste izživli svoje nogometne sanje v FIFA 23 Karierni način, z avtentično izkušnjo nekaterih največjih nogometnih turnirjev in lig, vključno z UEFA Liga prvakov in UEFA Europa League, CONMEBOL Libertadores, Premier League, Bundesliga, LaLiga Santander, in še veliko več.


PRO CLUBS in VOLTA NOGOMET
Od stadiona do ulice, prinesite več osebnosti na igrišče v Pro Clubs in VOLTA NOGOMET v FIFA 23. Nova skupna vstopna točka približa pro klube in VOLTA FOOTBALL izkušnjo, ki vam omogoča prilagajanje, igranje in napredovanje vašega igralca prek obeh načinov, z možnostjo, da zaslužijo Pro Clubs XP ne glede na kateri način igrate.PRISTNOST BREZ PREMCA Doživite pristnost brez premca v FIFA 23 z najbolj resničnim doživetjem svetovne igre z največjimi nogometnimi zvezdami in ekipami, vključno z 19.000+ igralci po 700+ ekipah na več kot 100 stadionih in več kot 30 ligah. FIFA 23 je edino mesto, kjer lahko igrate ikonično UEFA Liga prvakov, UEFA Europa League, UEFA Europa Conference League, CONMEBOL Libertadores, CONMEBOL Sudamericana, Premier League, Bundesliga, in LaLiga Santander na isti tekmi, skupaj z Barclays FA Ženske Super League, France D1 Arkema prvič doslej.

Mnenja in ocene kupcev za "FIFA 23 (Playstation 4)"

Povprečna ocena: 0,00 od 5 temelji na 0 ocenah.

Če ste izdelek že kupili, bomo vašega mnenja zelo veseli!

Sorodni izdelki
Novost   Slika izdelka: BEKO zamrzovalna omara RFNE270K21WN

BEKO zamrzovalna omara RFNE270K21WN

Ni na zalogi
389,99 € V košarico
Priporočamo   Novost   Slika izdelka: FIRST keramični grelec FA 5571-3

FIRST keramični grelec FA 5571-3

Ni na zalogi
49,99 € V košarico
Novost   Slika izdelka: GORENJE zamrzovalna omara FN6192PW

GORENJE zamrzovalna omara FN6192PW

Ni na zalogi
719,90 € 587,80 € V košarico
Priporočamo   Novost   Slika izdelka: Grelnik zraka CORDYS CH-2001

Grelnik zraka CORDYS CH-2001

V prihodu
16,99 € V košarico
Novost   Slika izdelka: ELECTROLUX sesalnik EEG41IW

ELECTROLUX sesalnik EEG41IW

Na zalogi v skladišču
89,99 € V košarico
Novost   Slika izdelka: Beko sušilni stroj s toplotno črpalko DH9444RXWST

Beko sušilni stroj s toplotno črpalko DH9444RXWST

Ni na zalogi
599,99 € 522,88 € V košarico
Novost   Slika izdelka: Beko RDSA240K30WN kombinirani hladilnik z zamrzovalnikom zgoraj

Beko RDSA240K30WN kombinirani hladilnik z...

Ni na zalogi
259,99 € 229,99 € V košarico
Priporočamo   Izjemna cena   Novost   Slika izdelka: PS4 igra WRC 8 the official game

PS4 igra WRC 8 the official game

Ni na zalogi
69,99 € 13,99 € V košarico