Crash Bandicoot 4 It's About Time PS4

Novost  
14106
Activision
PS4 igre in XBOX igre
Novo
Na zalogi v prodajalni

Predvidena dostava na vaš naslov: 26.10.2020


69,99
ali 6 x 11,67 €  
V košarico
Tehnične podrobnosti

Blagovna znamka Activision
Zaloga Na zalogi

Opis izdelka

Pozor, ljubitelji živali! Bliža se Crash v povsem novi igri, Crashu Bandicootu 4: It’s About Time! Kosmati vrečar bo kmalu nastopil v povsem novem delu znane serije iger, v katerem bo skočil na povsem nove svetove, našel nenadejane zaveznike, porazil gromozanske šefe in si nadel mogočne kvantne maske, ki jih je treba vnovič združiti in tako univerzumu povrniti ravnotežje.


Podroben opis

Pravoverno nadaljevanje: končno! Crash Bandicoot 4: It’s About Time je prvi izvirni del serije Crash v zadnjih desetih letih in obenem dolgo pričakovano nadaljevanje originalne trilogije. Igra previje čas nazaj na konec epizode Warped, ko Neo Cortex, Dr. N. Tropy in Uka Uka ostanejo na oddaljenem planetu. Po ducatih let neuspešnega poskušanja naposled pobegnejo in pri tem v prostoru-času izvrtajo grdo luknjo. Multiverzum lahko pred njimi zaščitita le kosmata vrečarja z otoka N. Sanity. 

Sodobna inačica klasične igre: nova igra početveri intenzivnost vsega, kar so igralci oboževali v prejšnjih delih. Akcijsko ploščadenje kakor v devetdesetih še vedno poudarja natančnost skakanja, vendar so ustvarjalci poskrbeli za več udobja, boljšo grafiko in nove skakalne prijeme. Vsakomur sta na razpolago moderni in retro način!

Mogočne kvantne maske: v teku pustolovščine igralci odkrijejo štiri kvantne maske, varuhe prostora in časa, ki jim bodo omogočili izkrivljanje zakonov fizike in domiselno premagovanje ovir. 

Novi grafični slog: ustvarjalci Toys for Bob so poskrbeli za novo vizualno smer, ki po eni strani ohranja staro Crashevo odbitost, po drugi pa mu vdihne edinstveno osebnost in očarljivost. Ljubitelji se lahko nadejajo norih novih svetov, epskih prizorov in raznolikih sovražnikov ter nevarnosti.

Novi igralni liki: mogoče je igrati kot Crash ali Coco, vmes pa tudi kot barabinski Neo Cortex. S tem igralec lov na negativce izkusi iz drugih zornih kotov.

Spopadi z gromozanskimi šefi: pričakujte mogočne šefe in monumentalne bitke, kakršnih ta serija še ni videla, vse to po zaslugi uporabe kvantnih mask!

Napredne platformske zvijače: med njimi so tek vzdolž zidov, dričanje po ograjah in zibanje na vrvi. Spričo razširjenega nabora gibov so ploščadni izzivi zabavnejši kot kdaj koli!

Igro delajo ljubitelji serije za ljubitelje serije: dolgoletni oboževalci Crasha in osrednji razvijalci Toys for Bob so izročilo preoblikovali na nepričakovane načine. S tem ljubiteljem znane like predstavijo iz novih zornih kotov, omogočijo dostop do krasnih novih svetov in vnovič raziščejo večno rivalstvo med izkrivljeno znanostjo ter Crashem. 

Mnenja in ocene kupcev za "Crash Bandicoot 4 It's About Time PS4"

Povprečna ocena: 0,00 od 5 temelji na 0 ocenah.

Če ste izdelek že kupili, bomo vašega mnenja zelo veseli!

Sorodni izdelki
Slika izdelka: Assetto Corsa: Ultimate Edition (Playstation 4)

Assetto Corsa: Ultimate Edition (Playstation 4)

Na zalogi v skladišču
29,99 € V košarico
Slika izdelka: Slay the Spire (PS4)

Slay the Spire (PS4)

Na zalogi v skladišču
34,99 € V košarico
Slika izdelka: Final Fantasy XIV Online - The Complete Edition (PS4)

Final Fantasy XIV Online - The Complete Edition (PS4)

Na zalogi v skladišču
29,99 € V košarico
Slika izdelka: Toukiden 2(PS4)

Toukiden 2(PS4)

Na zalogi v skladišču
14,99 € V košarico
Slika izdelka: Yoku's Island Express (PS4)

Yoku's Island Express (PS4)

Na zalogi v skladišču
19,99 € V košarico
Slika izdelka: Get Even (playstation 4)

Get Even (playstation 4)

Na zalogi v skladišču
19,99 € V košarico
Slika izdelka: Pro Evolution Soccer 2018 Legendary Edition (playstation 4)

Pro Evolution Soccer 2018 Legendary Edition...

Na zalogi v skladišču
9,99 € V košarico
Slika izdelka: Dollhouse (PS4)

Dollhouse (PS4)

Na zalogi v skladišču
39,99 € V košarico