Stacionarna telefonska številka0189 31 663Mobilna telefonska številka 041 400 385

Telekom Slovenije pooblaščeni prodajalecSte pozabili geslo?

Ustvari račun
Čistimo skladišče Pišite nam Akcija Novi artikli Garancije Akcija do URE
  Izbrani artikli


Iskra bencinska motorna žaga PN3800-6

89,00€
Na zalogi!
  Kaj je novega?


Iskra bencinska motorna žaga PN3800-6

89,00€
Na zalogi!
  Anketa
Kako vam je všeč naša nova spletna trgovina?

Zelo mi je všeč
Ni mi všeč
Nisem opazil razlike
Drugo


[ Rezultat ]
103
glasovi
0
komentarjev
Podaljšanje garancije na 5 let za belo tehniko
Zakaj Garancija Plus 3?
Proizvajalčevo garancijo za aparate, kupljene v trgovini Tehnohiša Plus d.o.o., boste podaljšali iz dveh kar na pet let. Popravila vašega izdelka vas torej še tri leta ne bodo bremenila.

Za katere naprave velja?
- Za velike gospodinjske aparate blagovnih znamk: Electrolux, AEG, Zanussi, Bosch, Siemens, Candy, Hoover, Samsung , Koerting in Sharp.
- ter klimatske naprave blagovnih znamk Daikin, Mitsubishi, Toshiba, Panasonic, Sharp, LG in Samsung

Kaj krije?
Garancija Plus 3 velja ob hkratnem nakupu izdelka, nudi pa podobno kritje kot osnovna proizvajalčeva garancija. Iz nje so izključene škode, ki so posledica neustrezne uporabe in vzdrževanja izdelkov, nerodnosti uporabnikov ter škode na obrabljivih delih aparata.

POMEMBNO!
Če pride do škode, morate to še preden boste izdelek predali v popravilo prijaviti neposredno pri Zavarovalnici Maribor, s katero ima trgovina Tehnohiša Plus d.o.o. sklenjeno zavarovalno pogodbo pogodbo.

Kakšna je cena podaljšanja garancije?
Cena podaljšanja garancije je odvisna od vrednosti aparata in sicer za gospodinjske aparate do vrednosti 600 € znaša 24,00 €, za gospodinjske aparate v vrednosti od 600 € do 1300 € je cena podaljšanja garancije 39,00 €, za gospodinjske aparate, ki presegajo vrednost 1300 € pa žal podaljšanje ni mogoče.

Kako naročim podaljšanje garancije?
Podaljšanje garancije dodate enostavno v košarico skupaj z izdelkom, katerega želite podaljšati. Če je teh izdelkov več, potrebujete večje število garancij, torej, če izberete 2 izdelka in bi želeli dokupiti podaljšanje garancije, dodate v košarico 2 x podaljšanje garancije na 5 let za gospodinjske aparate.

Najdete jih na spletni strani na naslovu:
Podaljšanje garancije na 5 let za belo tehniko in klime do 600 € - 24,00 €
Podaljšanje garancije na 5 let za belo tehniko in klime od 600 € do 1300 € - 39,00 €

V kolikor imate še dodatna vprašanja nas lahko pokličete na telefon 0189 31 663 ali na mobilno številko 041 400 385. Z veseljem vam bomo pomagali tako pri izbiri, kot pri nakupu ter vam pravilno svetovali.

Nadaljuj